Antet
Continut


Triple Advantage Cream 48 gr.

Triple Advantage Cream 48 gr.

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 112.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Triple Advantage Cream 48 gr.

Email Telefon

Triple Advantage Cream 48 gr.

Crema antirid ce confera fermitate si ofera protectie antiaging.

 

Avantaje:
  • Contine DMAE (dimetilaminoetanol), ingredient inovator pentru tenul matur
  • Formula imbunatatita cu un complex de antioxidanti, pentru protectie cutanata superioara: vitamina C, acid alfa-lipoic, tocoferoli si tocotrienoli, PCA sodic, factor natural de hidratare specific pielii si un complex inalt emolient alcatuit din ulei de Cocos si ulei de Palmier
  • Adaos de Aloe cu actiune delicata si efect calmant
 

Triple Advantageā„¢ Cream contribuie la reducerea aspectului ridurilor si al liniilor fine, stimuland sinteza colagenului si a proteinelor care ancoreaza si stabilizeaza reteaua dermica alcatuita din aceste fibre.

Ajuta la reducerea degradarii fibrelor de colagen si elastina si mentine structura si dispunerea normala a acestora la nivel dermic. Intensifica regenerarea cutanata, imbunatatind ritmul de inlocuirea a celulelor din straturile superficiale ale epidermei.

Produsul favorizeaza cresterea tonusului musculaturii faciale prin efect similar acetilcolinei, molecula produsa natural in organism si ofera netezime pielii prin cresterea fermitatii si prin mentinerea hidratarii optime.De asemenea, protejeaza tenul prin efect antioxidant, reducand actiunea nociva a radicalilor liberi, a radiatiilor UV si a celorlalti factori de mediu, precum si efectele acestora: pigmentarea, degradarea colagenului si a elastinei.

Sustine procesele reparatorii cutanate, favorizand reepitelizarea, sinteza colagenica si refacerea straturilor dermice si asigura hranirea optima a pielii prin efectul tonic pe care il exercita la nivel dermic, imbunatatind fluxul sangvin. Triple Advantageā„¢ Cream contribuie la echilibrarea delicata si la mentinerea unei flore cutanate optime.

 

Utilizare:

 

Se aplica pe piela curata si uscata, de 2 ori/zi, dimineata si seara.

Este posibil sa apara senzatia de furnicaturi. Acest fenomen este normal si are caracter temporar.Cremele Life-flo® contin ingrediente naturale. Pe parcursul depozitarii este posibil sa apara modificari ale omogenitatii acestora, fara afectarea profilului de siguranta sau a eficientei produsului.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL