Antet
Continut


Conditii de utilizare

   TERMENI

  www.parafarmaceutice.ro este o platforma de comert electronic aflata in administrarea SC ETNOCULTURA SRL.

SC ETNOCULTURA SRL are sediul principal in Str. George Cosbuc, nr. 70, Pitesti, jud. Arges si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J03/1603/2019, cod unic de inregistrare RO41212930.

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza

site-ul www.parafarmaceutice.ro, indiferent de motiv iar prin termenul de "Membru" intelegem toate persoanele fizice sau juridice care au deschis un cont personal pe site-ul www.parafarmaceutice.ro, inregistrandu-se pe baza adresei postale, CNP-ului, CUI-ului si adresei de e-mail.

 
 

   UTILIZARE

   Acest contract se aplica site-ului www.parafarmaceutice.ro, serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul www.parafarmaceutice.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract.

   Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Conditiile de utilizare". Administratorul site-ului, respectiv SC ETNOCULTURA SRL, poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.parafarmaceutice.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

 
 

   CONTINUT

   SC ETNOCULTURA SRL face eforturi constante pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori insa, acestea pot contine inadvertente: unele specificatii, descrieri sau preturi pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de tiparire.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

    Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

    Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

    Toate informatiile continute sunt proprietatea SC ETNOCULTURA SRL.

 

   INREGISTRARE

   Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.parafarmaceutice.ro, va obligati sa:

a) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si

b) mentineti si actualizati, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

 
 

   Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati SC ETNOCULTURA SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs ("logout") cand doriti sa parasiti site-ul. SC ETNOCULTURA SRL nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dv.

 
 

   LITIGII

   Orice litigiu aparut intre clienti si noi va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Pitesti, Romania.

 

   DISPOZITII FINALE

   SC ETNOCULTURA SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.parafarmaceutice.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa contact@parafarmaceutice.ro.

Aceasta adresa de e-mail este protejata de robotii de spam.

spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL