Antet
Continut


Olive Squalane Pure Special Oil 60 ml

Olive Squalane Pure Special Oil 60 ml

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 112.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Olive Squalane Pure Special Oil 60 ml

Email Telefon

Olive Squalane Pure Special Oil 60 ml

Ser de Scualan din masline, intens hidratant si emolient, non-comedogenic.

 

Avantaje:
  • contine Scualan – extract standardizat din ulei de masline si are o formula imbogatita cu Vitamina E (tocoferol), cu actiune antioxidanta, pentru conservarea naturala a proprietatilor serului si protectie cutanata suplimentara
  • ofera stabilitate inalta si putere mare de penetrare, precum si absorbtie rapida, fara a incarca si a lasa urme uleioase dupa aplicare

Scualanul reprezinta forma stabila a scualenului, care se regaseste in compozitia sebumului, conferind protectie si o inalta capacitate de hidratare si penetrabilitate cutanata exceptionala. Odata cu inaintarea in varsta cantitatea de scualen produsa la nivelul glandelor sebacee scade, conducand la o protectie mai putin eficienta si la deshidratare.

Olive Squalane Pure Special Oil hidrateaza optim pielea, crescand capacitatea de penetrare a formulelor de ingrijire a pielii in care este adaugat. De asemenea, imbunatateste textura cutanata: confera pielii suplete si un aspect intinerit.
Reface filmul lipidic de la suprafata pielii in cazul tenului uscat, afectat sever de deshidratare, sau in cazul celui matur, protejandu-l de actiunea nociva a radicalilor liberi si a factorilor de mediu. Prin continutul in vitamina E contribuie la reducerea efectelor nocive ale radicalilor liberi si ale radiatiilor UV (inflamatie, hiperpigmentare, degradare colagenica) prin efect antioxidant.

Olive Squalane Pure Special Oil confera elasticitate, netezime si stralucire parului. Ofera luciu fara a incarca si imbunatateste textura acestuia prin hidratarea firului de par si netezirea cuticulelor afectate de actiunea factorilor de mediu si a tratamentelor chimice (cuticulele sunt celule aplatizate, cu aspect si dispunere similara solzilor, care permit absorbtia componentelor bioactive la nivelul parului).
De asemenea, contribuie la hidratarea optima a unghiilor si cuticulelor, favorizand mentinerea integritatii si elasticitatii acestora.

 

Utilizare:


Se aplica pe fata, corp, par, scalp, unghii si/sau cuticule dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil. Ca ser, se utilizeaza aplicand cateva picaturi pe tenul curat si uscat, masand pana la absorbtia completa. Pentru ingrijirea parului se aplica pe lungimea firului de par insistand pe varfuri.
Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea imediat dupa dus, cand capacitatea de absorbtie a pielii este maxima.
Se poate utiliza ca atare sau impreuna cu alte uleiuri, unturi sau pudre de argila, pentru obtinerea formulelor personalizate pentru ingrijire si infrumusetare: creme, masti, lotiuni, uleiuri pentru curatarea tenului, corp sau masaj.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL