Antet
Continut


Supliment alimentar pentru slabit (90 capsule gelatinoase)

Supliment alimentar pentru slabit (90 capsule gelatinoase)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 105.91 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Supliment alimentar pentru slabit (90 capsule gelatinoase)

Email Telefon

Supliment alimentar pentru slabit (90 capsule gelatinoase)

Produsul Super Fat Burner conţine numai ingrediente speciale, care contribuie eficient la obţinerea rezultatelor din curele de slăbire. Cele patru componente pot da rezultate şi separat, utilizarea lor combinată duce la sporirea eficienţei acestora.

L-Carnitina ajută la arderea grăsimilor, eliberarea de energie şi îmbunătăţeşte rezistenţa muşchilor la efort.

Puterea ceaiului verde stă în polifenolii pe care îi conţine, în special cel numit epigalocatechin galat (EGCG) . Acesta este un antioxidant extrem de puternic. Nu numai că încetineşte creşterea tumorilor, ci omoară şi celulele cancerigene fără să dăuneze ţesutul sănătos, ajută organismul să ardă calorii. De asemenea reduce eliberarea de carbohidraţi în corp, prevenind creşterea accentuată a nivelului de zahăr din sânge.

Zeci de ani de studii asupra acidului linoleic conjugat au indicat că ingredientul CLA poate schimba structura corpului prin reducerea grăsimii corporale şi prezervarea masei musculare, ajutând astfel organismul să slăbească în condiţiile păstrării masei musculare normale şi astfel dând organismului şansa de a arăta mai bine şi de a fi mai sănătos.

Lecitina, pe lângă efectele antioxidante și de prevenire a creșterii colesterolului mai este considerată ca fiind o substanţă care poate ajuta în arderea grăsimilor.

Alte ingrediente: gelatină, glicerină, apă purificată.

Doza zilnică recomandată: 3 capsule. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL