Antet
Continut


Fin Flexigel (Colagen hidrolizat) 500 ml.

Fin Flexigel (Colagen hidrolizat) 500 ml.

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 188.02 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Fin Flexigel (Colagen hidrolizat) 500 ml.

Email Telefon

Fin Flexigel (Colagen hidrolizat) 500 ml.

Colagenul este substanţa de o mare importanţă pentru buna funcţionare a cartilajului, oaselor, articulaţiilor şi tendoanelor. Are o influenţă pozitivă privind aspectul părului, unghiilor şi a pielii.

Substanţa activă fundamentală din produsul fin Flexigel este Colatech® , un tip special de colagen hidrolizat enzimatic, obţinut pe baza celor mai noi descoperiri ale ştiinţei.

El contribuie la regenerarea cartilajului, competează cantitatea scăzută de colagen, scădere datorată procesului de îmbătrânire, efortului fizic, supragreutăţii sau unor accidente.

Cum este colagenul finlandez?

Cunoaştem deja produsele firmei „Hankintatukku Oy” şi suntem obişnuiţi cu calitatea incontestabilă, controlată cu rigurozitate din punct de vedere fizico-chimic şi al proprietăţii lor organice (culoare, gust, miros). Tocmai de aceea este de la sine înţeles faptul că acest produs are o stabilitate înaltă, o rezistanţă de durată şi o calitate garantată.

Fin Flexigel este o sursă de colagen sub forma unei soluţii coloidale, ce garantează asimilarea perfectă a acestuia. Efectivitatea lui,  în comparaţie cu alte forme de colagen, este cu mult mai înaltă. Forma aceasta de soluţie coloidală, asociată cu efectul ei foarte benefic nu este momentan atinsă ori depăşită de nici o altă formă (de ex: granulată, pulbere, cristalizată, etc.).

Colagenul sub formă de soluţie este pur natural şi este prelucrat printr-un proces tehnologic special patentat astfel ca accesul în organism să fie maximalizat (în cadrul acestei metode de dezagregare a colagenului sunt utilizate enzime, rezultă forme naturale de aminoacizi şi astfel se amplifică eficacitatea produsului pentru organism).

Fin Flexigel este îmbogăţit cu vitamine din grupa B şi magneziu. Gustul este îmbogăţit cu concentrat de coacăze negre. Este potrivit tuturor categoriilor de vârstă - pentru copii în perioada de creştere, pentru sportivi, vârstnici, femei în menopauză şi postmenopauză, pentru persoanele care depun efort fizic mai greu, supraponderali, sau persoanelor a căror articulaţii sunt suprasolicitate.

Colagen pentru articulaţii elastice

Vă prezentăm o noutate excelentă  – preparatul finlandez Fin Flexigel, soluţie coloidală cu asimilare perfectă a cărui componentă de bază este colagenul hidrolizat.

Fin Flexigel
Ambalare:  500 ml

Doza recomandată: 15 ml de 2 x pe zi (5 ml = 1 linguriţă de ceai); se poate consuma ca atare sau diluat cu apă.

Doza propusă mai sus este recomadată pentru obţinerea efectelor dorite în cazuri dificile şi dureri, când este indicată o cură de minim două luni şi aceasta repetată de 2-3 ori anual.

În cadrul curelor preventive se poate micşora întrebuinţarea zilnică (suficient 3-4 linguriţe/zi). Persoanele cu o absorbţie limitată de albumine, cei cu afecţiuni renale în special, este de preferat a se consulta cu medicul în ceea ce priveşte administrarea preparatului.

 Fin Flexigel

conţine colagen hidrolizat, vitaminele B, magneziu
hrăneşte cartilajul, articulaţiile şi oasele
completează necesarul de colagen
are efect pozitiv în ceea ce priveşte buna funcţionare a aparatului locomotor
ajută la îmbunătăţirea calităţii părului, unghiilor şi pielii
Fin Flexigel este un produs potrivit şi sportivilor, testat în laborator acreditat. Nu conține zahăr adăugat.

Ingrediente active: 31,34 % colagen hidrolizat , concentrat de coacăze negre, citrat de trimagneziu, Dexpanthenol, Pyridoxine hydrochloride, Thiamine hydrocloride, Riboflavin 5’-phosphate sodium

Se recomanda administrarea a cate 15 ml de 3 x pe zi (5 ml = 1 lingurita de ceai); se poate consuma ca atare sau diluat cu apa.

Nerecomandat copiilor sub 3 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici!

Persoanele cu o absorbţie limitată de albumine, cei cu afecţiuni renale în special, este de preferat a se consulta cu medicul în ceea ce priveşte administrarea preparatului.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL