Antet
Continut


Melatonina 5 mg. (60 comprimate)

Melatonina 5 mg. (60 comprimate)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 39.27 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Melatonina 5 mg. (60 comprimate)

Email Telefon

Melatonina 5 mg. (60 comprimate)

Melatonina este un somnifer natural. Spre deosebire de somniferele clasice, melatonina creează un somn natural, de durată, ajutându-vă să vă treziți odihnit și înviorat.

Există foarte multe motive pentru care oamenii nu pot să doarmă. Unul dintre acestea poate fi producția insuficientă de melatonină, un hormon natural, care este eliberat in creier, ca răspuns la venirea nopții.

Melatonina este secretată de o mică glandă numită glanda pineală, care se află in centrul creierului. Pe masură ce nivelul de melatonina crește, se instalează somnolența și simțiți nevoia să adormiți.

Există mai multe lucruri care pot afecta nivelele de melatonina din corp, iar varsta este unul dintre ele. Pe masura ce oamenii imbatranesc, incidenta tulburarilor de somn creste, sugerand faptul ca refacerea nivelului acestui hormon ar putea fi de ajutor.

Cercetările au arătat că persoanele care au probleme de somn pot fi ajutate de suplimentele alimentare cu melatonină. Defapt, în unele studii, cei care folosesc medicamentele hipnotice (somnifere) in mod regulat au reușit să inlocuiască somniferele cu melatonina, imbunătățind astfel substanțial calitatea somnului. Spre deosebire de somniferele hipnotice, melatonina creează un somn natural, de durata, dându-vă senzația că vă treziți inviorați.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL