Antet
Continut


Stress B Complex cu vitamina C (60 comprimate)

Stress B Complex cu vitamina C (60 comprimate)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 54.74 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Stress B Complex cu vitamina C (60 comprimate)

Email Telefon

Stress B Complex cu vitamina C (60 comprimate)

La consumarea anumitor vitamine B, se recomandă completarea continuă a rezervelor de vitamina C din organism. Datorită unei metode de fabricaţie speciale, acest produs conţine deja doza zilnică de vitamina C necesară organismului (500mg).

Se ştie că, complexul de vitamine B are un efect de reducere a stresului. Vitaminele B administrate în mod regulat  înlătură foarte bine tensiunea nervoasă. Mai multe dintre aceste vitamine joacă un rol catalizator în structura neuro-transmiţătorilor - substanţe chimice de transmitere a impulsurilor - şi a nervilor.

Vitaminele B influenţează în mod pozitiv şi procesele energetice din corpul uman. Pentru cei care nu doresc să apeleze la calmante sau la somnifere, sau care se confruntă cu pierderea poftei de mâncare din cauza nervozităţii, soluţia cea mai la îndemână şi cea mai sănătoasă o constituie complexul de vitamina B.

Ingrediente: acid ascorbic, carboximetilceluloză de sodiu reticulată (agent de încărcare), maltol (îndulcitor), acid citric (corector de aciditate), dioxid de siliciu (antiaglomerant), mononitrat de tiamină, stearat de magneziu (antiaglomerant), hidroximetilceluloză (agent de încărcare), PABA/acid para amino benzoic, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, bitartrat de colina, riboflavină, inozitol, niacinamidă, sucroză (îndulcitor), acid folic, biotină, cianocobalamină.

Doza zilnică recomandată: un comprimat.  A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.  A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL