Antet
Continut


Ulei din seminte de dovleac  1000 mg. (100 capsule)

Ulei din seminte de dovleac 1000 mg. (100 capsule)

Marca: Swanson

 

 

Pret cu TVA: 82.11 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Ulei din seminte de dovleac 1000 mg. (100 capsule)

Email Telefon

Ulei din seminte de dovleac 1000 mg. (100 capsule)

Uleiul extras din semințele de dovleac este printre cele mai puternice vermifuge și detoxifiante naturale, fiind utilizat în trecut pentru vindecarea multor boli, infecțioase, nervoase sau cu substrat hormonal.

Datorită nivelului ridicat de antioxidanți, acest ulei combate inflamațiile cronice, printre care se număra și artrita. Terapia cu acest ulei reduce durerile și unele studii au arătat chiar faptul că el este cam la același nivel terapeutic cu medicamentul principal folosit pentru artrită, fără însă a provoca aceleași efecte secundare.


Semințele de dovleac sunt cunoscute ca remediu în afecțiuni ale vezicii urinare și prostatei. Ele ajută la o mai bună funcționare a rinichilor atât la femei, cât și la bărbați, au efect pozitiv asupra vezicii urinare iritate și ameliorează incontinența urinară. Uleiul de semințe de dovleac reface elasticitatea prostatei, fiind eficient în creșterea potenței la bărbați.

Are efect demonstrat în creșterea tonusului muscular și o acțiune pozitivă asupra terminațiilor nervoase.

Conține caroten, care-i dă o culoare roșu rubin, precum și vitaminele A, D, E, F, K. Aceste vitamine și formula în care ele se află în acest ulei, fac că absorbția lor să se facă integral în organism, într-un interval de timp foarte scurt.

Este un remediu foarte mult folosit în medicina populară românească. Uleiul extras din semințele de dovleac este un excelent reglator al activității nervoase și al celei hormonale, este printre cele mai puternice vermifuge și detoxifiante naturale, fiind utilizat în trecut într-o multitudine de boli, de la cele infecțioase la cele cu substrat hormonal sau nervos.

Alte ingrediente: ulei din seminţe de dovleac, gelatină, glicerină, apă.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL