Antet
Continut


Silimarina (Armurariu) 500 mg. (90 capsule)

Silimarina (Armurariu) 500 mg. (90 capsule)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 47.60 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Silimarina (Armurariu) 500 mg. (90 capsule)

Email Telefon

Silimarina (Armurariu) 500 mg. (90 capsule)

Calităţile cu adevărat remarcabile ale fructelor (seminţelor) acestei plante sunt acelea prin care principiile ei active ajută din plin la regenerarea celulei hepatice, în ciroze, insuficiente hepatice şi la eliminarea toxinelor de la acest nivel, fiind considerată una din cele mai puternice antihepatotoxice.  

Este foarte frecvent recomandată pentru a combate efectul dăunător al alcoolului asupra ficatului, deasemenea stimulează activitatea vezicii biliare, reducând riscul de apariţie a calculilor biliari.

Alte ingrediente: gelatină, celuloză microcristalină.

Doza zilnică recomandată: o capsulă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.

Contraindicat copiilor sub 3 ani, precum și în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de hipoglicemie/diabet. Poate interacționa cu contraceptice orale și unele medicamente antiinfecțioase (de ex. Metronidazol) la administrare concomitentă.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL