Antet
Continut


Set farfurii antialunecare 3 in 1

Set farfurii antialunecare 3 in 1

 

 

Pret cu TVA: 38.44 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Set farfurii antialunecare 3 in 1

Email Telefon

Set farfurii antialunecare 3 in 1

Castronelul 3 in 1 de la Primamma ajuta copilul dumneavoastra in a manca mai devreme singur. Placa de pe fundul castronelului cu 2 niveluri ajuta copilul sa impinga alimentele de pe lingura. Inelul de aspiratie(ventuza) ofera non-alunecare standard.
Capacul castronelului face o inchidere ermetica. Datorita formei sale capacul poate fi folosit ca o farfurioara sau bol. Castronelul poate tine alimentele in mod excelent chiar si separate ptr transport.

INDICATIE: La prima utilizare se spala castronelul, capacul, diviziunea si ventuza de prindere in apa cu sapun. Se clatesc foarte bine toate componentele.Dupa fiecare utilizare se pot spala si in masina de spalat vase pe  raftul de sus. Pentru a maximiza prinderea se umezeste partea de jos a inelului ventuzei inainte de a se aseza pe o suprafata plana. Asigurati-va ca inelul ventuzei este plasat in partea de jos a castronelului inainte de a apasa ferm pe castronel. Pentru a elibera castronelul se ridica inelul ventuzei. 

INSTRUCTIUNI pentru microunde: Inainte de a introduce in cuptorul cu microunde se indeparteaza capacul, divizorul si inelul ventuzei. Dupa incalzire alimentele se amesteca dinspre exterior spre interior si intotdeauna inainte de servire se testeaza temperatura hranei.

Cod produs: 669057
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL