Antet
Continut


Radiantskin Ha Cream 50 ml

Radiantskin Ha Cream 50 ml

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 96.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Radiantskin Ha Cream 50 ml

Email Telefon

Radiantskin Ha Cream 50 ml

Crema iluminatoare pentru hidratare, regenerare celulara si reducere a ridurilor si a liniilor fine (efect de volumizare).

 

Avantaje:
  • actioneaza in profunzime prin biocomponente prezente in mod normal in structura dermului: acid hialuronic si glucozamina (sulfat)
  • contine dipalmitoil hidroxiprolina si tirozina, ingrediente inovatoare cu actiune antirid si ingrediente cu actiune complexa: extractul de Anghinare, extractul din samburi de Struguri, tocoferoli si tocotrienoli
  • formula este imbogatita cu MSM si ulei de Luminita noptii (sursa importanta de acid gama-linolenic)
  • contine PCA sodic, factor natural de hidratare specific pielii si complex ultra-emolient, alcatuit din: unt de Shea, ulei de Palmier si ceara de albine

Imbunatatsete functia de bariera a epidermei, mentine hidratarea optima, atat in profunzime, cat si in straturile superficiale ale epidermei, sustine procesele reparatorii si ajuta la mentinerea arhitecturii normale la nivel cutanat, crescand ritmul de inlocuire si coeziune a celulelor epidermice.

Produsul ajuta la umplerea ridurilor si la estomparea liniilor fine, prin refacerea rezervelor de acid hialuronic, actionand atat in mod direct, prin puterea mare de penetrare, cat si prin stimularea sintezei acestuia si contribuie la sinteza fibrelor de colagen si a proteinelor care stabilizeaza aceasta retea.De asemenea, protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi, mentine structura normala a ADN-ului, exercitand un puternic efect antioxidant si ofera suport pentru tonifierea optima la nivel cutanat. RadiantSkin™ HA Cream protejeaza pielea de efectele nocive ale radiatiilor UV, reducand nivelul de stres oxidativ degradarea colagenului si a elastinei si pigmentarea induse de acestea. Reduce incarcarea excesiva cu cheratina a straturilor superficiale ale epidermei, exercitand actiune exfolianta blanda si mentine pH-ul cutanat optim.


Utilizare:

 

Se aplica pe pielea curata si uscata, de 2 ori/zi, dimineata si seara.

Cremele Life-flo® contin ingrediente naturale. Pe parcursul depozitarii este posibil sa apara modificari ale omogenitatii acestora, fara afectarea profilului de siguranta sau a eficientei produsului.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL