Antet
Continut


Picolinat de Crom 200 mcg. (100 comprimate)

Picolinat de Crom 200 mcg. (100 comprimate)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 41.65 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Picolinat de Crom 200 mcg. (100 comprimate)

Email Telefon

Picolinat de Crom 200 mcg. (100 comprimate)

Cromul este un mineral indispensabil pentru procesele metabolice ale organismului nostru, având un rol important în funcționarea normală a sistemelor și aparatelor corpului uman.

Cromul este un coechipier al insulinei, hormon de depozitare și reglementare a carbohidraților secretați de pancreas. Ajută la controlul nivelului de zahăr în sânge, asigurând hrănirea celulelor și stabilizarea glicemiei la un nivel normal. Cromul crește colesterolul bun și reduce trigliceridele, contribuind astfel pentru a preveni acumularea de grăsime în interiorul vaselor de sânge.

Alte ingrediente: carboximetilceluloză, dicalciu fosfat, celuloză microcristalină, acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Doza zilnică recomandată: un comprimat. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL