Antet
Continut


Periuta de dinti Nano Aur

Periuta de dinti Nano Aur

 

 

Pret cu TVA: 19.04 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Periuta de dinti Nano Aur

Email Telefon

Periuta de dinti Nano Aur

Incă din timpuri străvechi aurului i-au fost atribuite efecte excepţionale chiar supranaturale, acest metal preţios fiind folosit în numeroase culturi pentru înfrumuseţare şi starea de bine. Datorită inovaţiilor din domeniul nanotehnologiei astăzi aurul începe să joace un rol din ce în ce mai important în înfrumuseţare, întreţinere şi vindecare.

Producătorii de cosmetice, şi remedii naturale folosesc nanoparticule de aur datorită gradului mare de biocompatibilitate (sistemul imunitar nu provoacă reacţii) de aceea, aurul este un bun metal folosit pentru producerea periuţei de dinţi. Pe lângă efectele antibacteriene, anti-îmbătrânire aurul mai este şi antiinflamator.
Periuţa de dinţi cu nano particule de aur este extra moale pentru gingii foarte sensibile. Efect antibacterial cu sistem de peri dublii curăţă uşor între dinţi.

Cum funcționează?

Materialul perilor conține particule microscopice (nano) de aur care sunt încorporate în peri. Activitatea antibacteriană şi antiinflamatoare a aurului este mult îmbunătățită prin reducerea dimensiunii particulelor în raport cu suprafața de peri. Studiile Microbiologice arată că efectul este de a reduce sarcina bacteriană la următoarea periere și a reduce astfel contaminarea încrucișată și re-infectarea, adică perii sunt mai curați. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care sunt predispuse la inflamaţii bucale sau a căror sănătate orală a fost compromisă din cauza bolii sau ale efectelor secundare ale unor medicamente. Efectul de curățare ale perilor mai lungi permite accesul la linia gingiei. Peria nu aplică aur pe gingii sau în cavitatea bucală, deoarece acesta este încorporat în materialul perilor. Scopul este o perie mai curată și nu aplicarea locală de aur.

Construcție dublă a perilor

Periuța de dinţi cu nano particule de aur elimină 99,9% din bacteriile aflate pe periuța de dinți. Acest lucru îmbunătățește sănătatea orală și sistemică prin oprirea reintroducerii bacteriilor dăunătoare în gură și corp. Folosirea perilor de tip ață dentară oferă o performanță de curățare superioară nemaivăzută până acum, prin utilizarea perilor unici de construcție dublă. Această tehnologie patentată cu o dublă nivelare a perilor, oferă un sistem cu grosimea de 1 micrometru la vârfuri (un fir de păr uman este de 100 micrometri în diametru), astfel permițând accesul de a curăța urmele alimentare și plăcile dentare chiar și în regiuni mai dificile, zone în care periuțe de dinți tradiționale nu ar putea să ajungă (de exemplu, regiunea fosa în care apar 90% din carii sau zona critică a liniei gingivale). Folosirea perilor este, de asemenea, excelentă pentru curățarea dinților cu aparate dentare, coroane și știfturi.

Caracteristici cheie:

Peri scurți - curățarea suprafeței dintelui
Peri lungi - accesul între dinți și în linia gingiei
Acțiunea antibacteriană şi antiinflamatorie naturală a aurului menține perii curați între perieri.
Mâner comod de prindere
Disponibilă doar în format cu peri moi pentru a încuraja o tehnică bună de periaj
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL