Antet
Continut


Multivitamina cu minerale pentru adolescenti (90 comprimate)

Multivitamina cu minerale pentru adolescenti (90 comprimate)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 53.55 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Multivitamina cu minerale pentru adolescenti (90 comprimate)

Email Telefon

Multivitamina cu minerale pentru adolescenti (90 comprimate)

Multivitamina Mega Vitamin for Teens de la Vitaking este un complex de vitamine, minerale şi oligoelemente ideal pentru un organism în creştere.

Adolescenţii au nevoie de o dietă sănătoasă, echilibrată care să îi ajute să se dezvolte într-un mod armonios. Aceasta trebuie să fie diversificată, să conţină toate grupele alimentare, vitamine şi minerale.

Ingrediente: îndulcitor: sorbitol, fosfat dicalcic, acid ascorbic, agenţi de încărcare: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu reticulată, amidon din porumb, maltodextrină; oxid de magneziu, d-alfa acetat de tocoferil, bioflavonoide; agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză; agenţi antiaglomeranţi: dioxid de siliciu şi stearat de magneziu; colorant: dioxid de titan, amestec de minerale (oxid de cupru, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenit de sodiu, clorură de crom, molibdat de sodiu dihidrat), fumarat de fier; agenţi de îngroşare: alcool polivinilic, polietilenglicol, polidextroză, talc; acetat de retinil, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, colecalciferol, oxid de zinc, clorhidrat de piridoxină, mononitrat de tiamină, riboflavină, D-biotina 1%, cianocobalamină 1%; antioxidant: acid tartaric; fitomenadiona 5%, tartrat acid de colină, inozitol.

Doza zilnică recomandată: 3 comprimate filmate. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate şi lumină excesivă.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL