Antet
Continut


Maximum Hydration Body Lotion 237 ml

Maximum Hydration Body Lotion 237 ml

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 43.01 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Maximum Hydration Body Lotion 237 ml

Email Telefon

Maximum Hydration Body Lotion 237 ml

Lotiune antiaging intens hidratanta pentru maini si corp cu fitoextracte si vitamine esentiale pentru sanatatea pielii.

 

Avantaje:
  • contine enzogenol (component bioactiv puternic antioxidant, extras din scoarta de Pin) si extract din frunza de Ceai verde, cu efect sinergic
  • formula este imbogatita cu un complex de ingrediente cu actiune antiaging, alcatuit din: hidroxiprolina, coenzima Q10, MSM, vitaminele A si E
  • contine PCA sodic, factor natural de hidratare specific pielii si unt de Shea
  • produsul are o formula echilibrata, cu efect calmant datorita continutului de Aloe, Gheara matei si alantoina
 
 

Maximum Hydration Body Lotion sustine mentinerea gradului optim de hidratare la nivelul pielii prin stimularea productiei de ceramide (lipide complexe, care imbunatatesc adeziunea celulelor din straturile superficiale ale epidemei) si prin refacerea si imbunatatirea compozitiei filmului hidrolipidic de la suprafata acesteia. In plus, contine componente cu efect umectant – de atragere si fixare a apei la nivelul tesutului cutanat.

Produsul sustine procesele de regenerare tisulara prin cresterea ratei de inlocuire a celulelor cutanate, stimularea productiei de colagen si sustinerea sintezei de elastina si de acid hialuronic.

Efectul de netezire prin hidratarea optima a straturilor superficiale ale epidermei si cel de imbunatatire a arhitecturii retelei alcatuita din fibre de colagen si elastina recomanda aceasta lotiune si pentru estomparea vergeturilor.

Prin efectul puternic antioxidant contribuie la protejarea pielii de actiunea nociva a radicalilor liberi si a radiatiilor UV, reducand efectele negative ale acestora:  pigmentarea, degradarea colagenului si a elastinei.

De asemenea, sustine metabolismul celulelor cutanate si contribuie la cresterea gradului de oxigenare la nivelul epidermei si reduce nivelul de stres oxidativ, avand efect calmant asupra pielii.

 
 
Utilizare:
 

Se aplica lotiunea pe corp si/sau maini la nevoie.

Cremele Life-flo® contin ingrediente naturale. Pe parcursul depozitarii este posibil sa apara modificari ale omogenitatii acestora, fara afectarea profilului de siguranta sau a eficientei produsului.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL