Antet
Continut


Glucozamina, Condroitina, MSM (120 comprimate)

Glucozamina, Condroitina, MSM (120 comprimate)

Marca: Swanson

 

 

Pret cu TVA: 119.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Glucozamina, Condroitina, MSM (120 comprimate)

Email Telefon

Glucozamina, Condroitina, MSM (120 comprimate)

Comprimate eficiente pentru nutriţia oaselor cu condroitin, glucozamin sulfat şi Msm.

Substantele conţinute constituie elementele de structura fundamentală ale cartilajului osos. Este vorba despre condroitinsulfat, care este o substanţă ce participă la formarea matricei cartilaginoase îmbunatatind proprietăţile mecanice şi elastice ale cartilajului.

De asemenea, glucozamin sulfatul este o componentă structurală a cartilajului osos care are efecte antiinflamatorii, participând la refacerea cartilajului şi de asemenea îl protejează împotriva substanţelor toxice ce acţionează la acest nivel.

Este un supliment nutritiv recomandat persoanelor cu risc crescut de îmbolnăvire a sistemului osos (femei la menopauză, după operaţii ginecologice şi persoane în vârsta), sau care depun eforturi fizice intense (sportivi). Gucozamin - condroitin este un produs important în prevenirea şi tratarea îmbolnavirilor osoase, în special osteoartroza.

Alte ingrediente: celuloză microcristalină, carbonat de calciu, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloză, glazură alimentară.

Doza zilnică recomandată: 3 comprimate pe zi. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL