Antet
Continut


Extract de Merisor (Afin rosu) (90 capsule gelatinoase)

Extract de Merisor (Afin rosu) (90 capsule gelatinoase)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 61.88 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Extract de Merisor (Afin rosu) (90 capsule gelatinoase)

Email Telefon

Extract de Merisor (Afin rosu) (90 capsule gelatinoase)

Studiile au demonstrat că merişorul duce la o reducere semnificativă a incidentei cistitelor bacteriene şi că extractul din fructe de merişor şi consumul a minimum 2 litri de apă pe zi reduc cu până la 60% riscul apariţiei diferitelor tipuri de litiază renală.

Ajută la scăderea nivelului de colesterol şi la o mai bună funcţionare a inimii, protejează memoria şi funcţiile cerebrale, prevenind îmbătrânirea prematură a creierului.

Foarte bogate în tanini (substanţe antibacteriene şi antimicotice) şi în flavonoide (substanţe cu efect antioxidant), frunzele şi fructele merişorului sunt utile în tratarea tuturor formelor de infecţii reno-urinare. Flavonoidele şi saponinele conţinute fructele de merişor au o puternică acţiune diuretică, curăţând rinichii de microlitiază şi fiind un bun ajutor pentru eliminarea calculilor, iar taninii au o puternică acţiune antibacteriană la nivelul intestinului şi, totodată, o acţiune astringentă, care normalizează tranzitul intestinal.

Într-o capsulă, produsul conține 140 mg de extract de merișor, ceea ce corespunde unui conţinut de substanţă nutritivă din 1680 mg fructe de merișor proaspete.

Alte ingrediente:  ulei de soia, gelatină, glicerină, lecitină din soia, ceară de albine.

Doza zilnică recomandată: 3 capsule. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor mici!
Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de gastrită atrofică, diabet, hipoclorhidrie, litiază renală sau alergie la Aspirină. Poate interacționa cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparină, agenţi trombolitici, înhibitori ai pompei de protoni (Omeprazol), blocanți ai receptorilor histaminici de tip II (Cimetidina, Ranitidina) la administrare concomitentă. 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL