Antet
Continut


Complex multimineral cu vitamina D (90 comprimate)

Complex multimineral cu vitamina D (90 comprimate)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 71.40 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Complex multimineral cu vitamina D (90 comprimate)

Email Telefon

Complex multimineral cu vitamina D (90 comprimate)

Comprimate ce conţin minerale, oligoelemente + Vitamina D  într-o proporţie optimă organismului uman.

Macromineralele și oligoelementele sunt esenţiale pentru viaţă, participând la numeroase procese biochimice în care îşi potenţează reciproc efectul. Deoarece nu acţionează individual, ci împreună, orice deficienţă a unuia sau a mai multora din aceste elemente poate afecta mai multe procese metabolice deodată, ducând la dereglări şi la instalarea bolilor.

Dintre oligoelemente (zinc, mangan, fier, seleniu, crom, molibden), organismul utilizează doar a mia sau a milionimea parte dintr-un gram, în timp ce macromineralele (calciu, magneziu, potasiu) sunt necesare în cantități mai mari. Însă ambele grupe de substanțe sunt indispensabile pentru menținerea sănătății.

Calciul este responsabil de sănătatea oaselor și a danturii, stimulează absorbția de fier; este indispensabil pentru funcționarea sistemului nervos, și ajută la transmiterea impulsurilor nervoase.

Magneziul ajută la funcționarea eficientă a nervilor și mușchilor și joacă un rol important în procesul de transformare a glucozei din sănge în energie.

Calciul şi magneziul au un rol important în funcţionarea aparatului cardiovascular.

Fierul este necesar pentru formarea globulelor roşii (hemoglobina) şi pentru producerea anumitor enzime. Cantitatea de oxigen care ajunge la creier, inimă, ficat, mușchi și alte țesuturi depinde în primul rând de fier.

Iodul este necesar pentru funcționarea normală a glandei tiroide.

Zincul este necesar pentru funcționarea sistemului imunitar. Acesta controlează procesele metabolice ale organismului și activitatea sistemelor enzimatice, menține integritatea celulară și este vital pentru sinteza proteinelor.

Alte ingrediente: carbonat de calciu, oxid de magneziu, celuloză microcristalină (agent de încărcare), clorură de potasiu, sulfat feros, acid stearic, (agent antiaglomerant), acid L-glutamic hidroclorid, betaină hidrocloridă, alga marină,  stearat de magneziu şi silicat de magneziu (agenţi antiaglomeranţi), oxid de zinc, carbonat de mangan, carbonat de cupru, glazură alimentară, colecalciferol.

Doza zilnică recomandată: un comprimat. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de caldură umiditate și lumină excesivă.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL