Antet
Continut


Coenzima Q10 naturala 100 mg. (30 capsule)

Coenzima Q10 naturala 100 mg. (30 capsule)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 52.36 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Coenzima Q10 naturala 100 mg. (30 capsule)

Email Telefon

Coenzima Q10 naturala 100 mg. (30 capsule)

Coenzima Q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată. Putem să amânăm procesul de îmbătrânire prin adoptarea unei diete bogate în coenzima Q10 şi prin suplimentarea acestui antioxidant miraculos.

Ar fi prea devreme să vă lăsaţi pradă îmbătrânirii – chiar şi inima vă şopteşte să alegeţi coenzima Q10, aceasta având un conţinut extrem de ridicat de substanţe active.

Coenzima Q10 (cu altă denumire CoQ10 ) este o substanţă pe care - într-o cantitate mai mică sau mai mare - o produce fiecare organism viu. Coenzima este necesară pentru funcţionarea unei enzime.

Q10 se găseşte aproape în fiecare parte a organismului. În cea mai mare cantitate se găseşte în inimă, în rinichi, în ficat şi în glanda suprarenală. Odată cu înaintarea în vârstă, producerea acestei enzime scade. În organism, sistemul imunitar şi inima depind în cea mai mare măsură de cantitatea coenzimei Q10 şi bineînţeles acestea două vor fi afectate în primul rând de scădere coenzimei, ca fenomen însoţitor al procesului de îmbătrânire.

În plus, Q10 are un efect antioxidant şi organismul este capabil să profite de această caracteristică a coenzimei mult mai rapid decât în cazul celorlalţi antioxidanţi, precum vitaminele E sau C.

Produsul se recomandă din mai multe motive:

Contribuie la menţinerea sănătăţii inimii
Măreşte rezistenţa organismului şi îmbunătăţeşte nivelul energetic al acestuia. Q10 participă la procesul producerii energiei la nivelul celulelor
Datorită proprietăţilor sale antioxidante, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, răspunzător pentru îmbătrânirea celulelor
Menţine tensiunea arterială normală
Coenzima Q10, poate mări performanţa sportivă a persoanelor care au capacităţi fizice reduse, în ciuda faptului că nu se confruntă cu probleme fiziologice

Ingrediente: capsulă: gelatină, glicerină, apă, emulsifianţi: ulei de soia şi lecitină din soia, coenzima Q10, agent de îngroşare: ceară de albine, colorant: oxid de fier maron.

Doza zilnică recomandată: o capsulă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.
Conține produse apicole și pe bază de soia.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL