Antet
Continut


Betacaroten natural 25000 UI (100 capsule gelatinoase)

Betacaroten natural 25000 UI (100 capsule gelatinoase)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 47.60 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Betacaroten natural 25000 UI (100 capsule gelatinoase)

Email Telefon

Betacaroten natural 25000 UI (100 capsule gelatinoase)

Betacarotenul stimulează funcționarea sistemului imunitar. Oferă protecție împotriva afecțiunilor canceroase și a aterosclerozei. În apariția aterosclerozei, un rol important îl are oxidarea lipoproteinelor de mică densitate. Beta-carotenul împiedică oxidarea  acestora, reducând riscul apariției aterosclerozei și, astfel, riscul producerii infarctului miocardic.

Betacarotenul este unul din cei 600 de reprezentanți ai familiei carotinelor vegetale. Este cunoscut și sub denumirea de  provitamina A, ceea ce înseamnă că o parte din betacarotenul ajuns în organism odată cu alimentele este transformat, în funcție  de necesități, în vitamina A.

Vitamina A este o substanță activă vitală, care ajută la menținerea agerimii vederii, sănătății pielii și întărește sistemul imunitar. Sursele cele mai valoroase de betacaroten sunt morcovii, spanacul și varza creață, dintre zarzavaturi, și pepenele galben și caisele, dintre fructe.

S-a observat că la japonezi și norvegieni, care consumă în cantitate mai mare alimente cu un conținut bogat în betacaroten, incidența îmbolnăvirilor de cancer pulmonar, de colon, de prostată, de col uterin și de sân, este mult scăzută față de restul țărilor.

Rezultatele unor cercetări pe o perioadă de 10 ani, au demonstrat că numărul cazurilor de afecțiuni cardiace și de cancer a fost de două ori mai mic în cazul bărbaților care au consumat sistematic betacaroten, în comparație cu cei din lotul-martor, care nu au consumat această substanță. În opinia cercetătorilor, vitamina A reduce riscul apariției cancerului, deoarece sprijină diferențierea celulară și, astfel, poate controla înmulțirea nelimitată a celulelor cancerigene, iar zincul contribuie la reglarea circuitul vitaminei A în celule.

Din păcate, deseori alimentele consumate conțin chimicale și substanțe nocive din mediul înconjurător, nefiind ideale ca sursă de vitamine. În morcovi, de exemplu, se găsesc adesea cantități mai mari de cadmiu și nitrați decât de betacaroten, excepție făcând doar plantele cultivate prin metode ecologice.

Alte ingrediente: ulei de soia, gelatină, glicerină, apă, ceară de albine.

Doza zilnică recomandată: o capsulă pe 2 zile. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL