Antet
Continut


Acidophilus (60 capsule)

Acidophilus (60 capsule)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 36.89 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Acidophilus (60 capsule)

Email Telefon

Acidophilus (60 capsule)

Contribuie la menţinerea florei intestinale normale, combate formarea toxinelor şi elimină toxinele din organism.

 
Aceşti lactobacili ajută organismul uman în generarea vitaminelor B, protejează împotriva bacteriilor care cauzează anumite boli, ajută la digerarea lactozei mai ales în cazul persoanelor cu sensibilitatea la lactoză stimulând totodată funcţionarea mai eficientă a sistemul imunitar.

Previn multiplicarea exagerată a microorganismelor dăunătoare. Numărul lactobacililor scade odată cu o alimentaţie greşită, cu apariţia bolilor, de ex. a diareei , în cazul administrării medicamentelor sau al consumului de alcool.

Bacteria Acidophilus joacă un rol important în crearea unui mediu defavorabil dezvoltării agenţilor patogeni, cum ar fi de exemplu, micrococi, clostridii, şi diferiţi colibacili, respectiv ciupercile (fungii). Ajută la procesarea cazeinei, a aminoacizilor, a grăsimilor şi a lactozei, jucând un rol important şi în sinteza vitaminelor B.

Antibioticele administrate pe cale orală distrug flora intestinală utilă, şi din acest motiv Acidophilus-ul este recomandat în special în perioada şi după tratamentul cu antibiotice.
În stare naturală, Acidophilus-ul se regăseşte în laptele bătut. Nu se găseşte în chefire şi iaurturi minune, supuse tratamentului termic.
În sistemul digestiv, Acidophilus-ul poate supravieţui 10 zile sau chiar mai mult, astfel nu este nevoie de o substituire zilnică.

Ingrediente: celuloză microcristalină (agent de încărcare), gelatină (capsulă), Lactobacillus acidophilus, dioxid de siliciu și stearat de magneziu (antiaglomeranți).

Contraindicat persoanelor cu imunitate compromisă (SIDA, limfom) sau care urmează tratament îndelungat cu corticosteroizi.

Doza zilnică recomandată: două capsule. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL