Antet
Continut


Silimarina Forte - Extract din fructe de Armurariu (30 capsule)

Silimarina Forte - Extract din fructe de Armurariu (30 capsule)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 23.21 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Silimarina Forte - Extract din fructe de Armurariu (30 capsule)

Email Telefon

Silimarina Forte - Extract din fructe de Armurariu (30 capsule)

Silimarina stimulează sinteza proteinelor şi creşterea celulelor sănătoase ale ficatului.

Ficatul este glanda cea mai voluminoasă a organismului uman, având aproximativ 1,5 kg.

Tot ce ajunge în aparatul digestiv  trece prin ficat, fie vorba de alimente, băuturi, substanţe chimice sau medicamente. Ficatul, ca un laborator central al organismului, descompune în elemente substanţele ajunse în organism, integrând elementele utilizabile şi eliminându-le pe cele dăunătoare.

Ficatul îndeplineşte în jur de 500 de funcţii, cele mai importante fiind: curăţarea sângelui de produsele reziduale ale metabolismului, acţionând în mod similar cu hormonii, medicamentele şi alcoolul. Totodată, transformă mâncarea în energie şi o depozitează sub formă de glicogen, iar în caz de efort fizic, acesta este transmis la muşchi sub formă de glucoză.

Când consumăm alcool, mâncăruri grele, condimentate, grase, sau ne potolim foamea cu mâncăruri artificiale, pe care le cumpărăm în lanţuri de restaurante de tip fast-food sau în hipermarketuri sub formă de alimente prefabricate, ficatul este forţat zilnic la performanţe ce îi depăşesc capacităţile.

De aceea este foarte important ca să ne protejăm ficatul, respectiv să-i facilităm regenerarea, după toate presiunile la care este supus. Planta medicinală Armurariu acţionează în acest sens, facilitând funcţionarea corespunzătoare a ficatului.

Fiind folosit mai rar la începutul secolului trecut, Armurariul a fost redescoperit la mijlocul secolului al XX-lea, când analizele farmacologice efectuate pe complexul cu substanţa activă identificată prin reacţii chimice (silimarin) au explicat eficienţa plantei în atenuarea afecţiunilor ficatului şi bilei. S-a confirmat faptul că Armurariul  stimulează sinteza proteinelor şi creşterea celulelor sănătoase ale ficatului.

Ingrediente: extract din seminţe de armurariu, gelatina, agenţi de încărcare: celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor graşi,  agenți de colorare: dioxid de titan.


Doza zilnică recomandată: 1 capsulă în timpul mesei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă. 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL