Antet
Continut


Vitamina B3 (Niacinamida) 500 mg. (250 capsule)

Vitamina B3 (Niacinamida) 500 mg. (250 capsule)

Marca: Swanson

 

 

Pret cu TVA: 109.48 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Vitamina B3 (Niacinamida) 500 mg. (250 capsule)

Email Telefon

Vitamina B3 (Niacinamida) 500 mg. (250 capsule)

Este recomandat în eliminarea alcoolului din organism, protejează funcțiile hepatice. Niacinamida nu are aceleași efecte farmacologice ca și niacina. Niacinamida nu reduce colesterolul. 

Niacinamida se administrează în afecțiuni precum: ciroza, boala Parkinson, Alzheimer, imunitate scăzută, inflamații ale articulațiilor, depresie.

Niacinamida și niacinul sunt două forme ale vitaminei B3. Când o amidă se atașează de niacin, acesta devine niacinamidă. Deși ambele sunt forme ale vitaminei B3 ele au efecte terapeutice diferite.

Niacinamida este necesară pentru respirația celulelor. Ajută la eliberarea de energie în celule și în metabolismul carbohidraților, grăsimilor și proteinelor. Ajută la buna funcționare a sistemului circulator, sistemului nervos, stimulează secreția de bilă și alte secreții stomacale.

Niacinamida este folosită la sinteza hormonilor sexuali, în tratamentul schizofreniei și al altor boli mintale. Ajută la îmbunătățirea memoriei. Administrată în dozaj mai mare se folosește pentru a curăța organismul de toxine organice și anumite insecticide.

Activează metabolizarea hidraților de carbon, esențială pentru producerea insulinei ceea ce o face foarte eficientă pentru diabet.

Administrarea de niacinamidă este folositoare în cazurile de artrită. Are un rol deosebit de important în procesele de oxido-reducere și în metabolismul lipidelor și glucidelor.

Este indispensabilă funcționării normale a aparatului digestiv, a sistemului nervos, menținerii integrității tegumentelor și mucoaselor, precum și sintezei normale a unor hormoni (testosteron, estrogeni, insulină). Are un efect calmant al migrenelor.

Ameliorează durerile ulceroase și combate mirosul neplăcut al gurii. Numeroase studii arată că niacinamida este eficientă împotriva mai multor tipuri de substanțe cancerigene.

Alte ingrediente: gelatina, stearat de magneziu

Doza zilnică recomandată: o capsula, cu mult lichid. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL