Antet
Continut


Vitamin B12 Cream 113 gr.

Vitamin B12 Cream 113 gr.

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 81.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Vitamin B12 Cream 113 gr.

Email Telefon

Vitamin B12 Cream 113 gr.

Crema cu efect regenerator si calmant, pentru pielea cu nevoi particulare.

 

Avantaje:
  • Contine ingrediente inovatoare pentru terapia afectiunilor dermatologice: vitamina B12, alantoina si un complex emolient alcatuit din gel de Aloe, ulei de Avocado si vitamina E
  • Formula este imbogatita cu extract de Sangele dragonului
  • Flaconul este prevazut cu pompa speciala pentru dozare facila si mentinerea proprietatilor produsului (nu permite oxidarea).
 
 

Vitamin B-12 Cream reda arhitectura normala a epidermei prin favorizarea cresterii coeziunii celulare si inhibarea hiperproliferarii cutanate, normalizand procesul de multiplicare a celulelor epidermice prin efect cheratolitic si exfoliant bland.

De asemenea, sustine procesele reparatorii, favorizand reepitelizarea normala si sinteza colagenica, restabileste pH-ului normal al pielii, reda si mentine un grad optim de hidratare, imbunatatind functia de bariera a epidermei, sustinand sinteza ceramidelor (lipide complexe esentiale pentru mentinerea coeziunii celulare si a hidratarii la nivel epidermic) si exercitand efect umectant.

Reechilibreaza flora cutanata prin efect antimicrobian.

 
Utilizare:

Se aplica pe pielea curata si uscata, de 2 ori/ zi, dimineata si seara. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea pe o perioada de minimum 8 saptamani consecutive.

Continutul de vitamina B12 confera o tenta roz produsului, dar aceasta nu va pigmenta pielea sau hainele. Poate contine urme de vitamina D (calcipotriol). Cremele Life-flo® conČ›in ingrediente naturale. Pe parcursul depozitarii este posibil sa apara modificari ale omogenitatii acestora, fara afectarea profilului de siguranta sau a eficientei produsului.

 
 


 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL