Antet
Continut


Systemwell Ultimate Immunity (30 tablete)

Systemwell Ultimate Immunity (30 tablete)

Marca: Nature's Way

 

 

Pret cu TVA: 44.01 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Systemwell Ultimate Immunity (30 tablete)

Email Telefon

Systemwell Ultimate Immunity (30 tablete)

Armura ta zilnica pentru toate cele 7 sisteme ale imunitatii

  • Fortifica toate cele 7 sisteme ale imunitatii si iti protejeaza organismul complet impotriva virusurilor si a microbilor.
  • Are o formula complexa cu peste 30 de ingrediente naturale care intaresc apararea organismului impotriva factorilor externi nocivi.

Sistemul circulator: prin intermediul sangelui, celulele imunitare sunt transportate spre zonele de inflamatie sau de infectie din organism. Celulele imunitare ataca si neutralizeaza invadatorii prin eliberarea enzimelor cu rol protector.

Sistemul limfatic: in reteaua de noduri limfatice din intregul organism, limfocitele identifica, ataca si neutralizeaza "invadatorii”.

Sistemul respirator: cea de-a doua linie de aparare a organismului este reprezentata de mucoasa membranelor care protejeaza nasul, traheea, bronhiile si plamanii. Unul dintre rolurile sale principale este de a tine la distanta "invadatorii” din aerul pe care il respiram.

Sistemul epidermic: pielea este prima linie de aparare a organismului. Suprafata sa este acida in mod natural pentru a preveni atacul si penetrarea microorganismelor patogene.

Imunitatea sistemica: organismul produce in mod constant o mare varietate de celule care asigura protectie imunitara, precum limfocitele, macrofagele si neutrofilele.

Sistemul celular: celulele organismului se apara prin eliberarea unor molecule proteice puternice cunoscute sub denumirea de citokine.

Sistemul digestiv: probioticele sunt "bacterii prietenoase” care asigura echilibrul florei microbiene intestinale, actionand in principal la nivelul intestinului subtire. Prebioticele (FOS) sunt fibre solubile, implicate in procesele de descompunere si asimilare rapida a alimentelor. Prebioticele actioneaza ca suport pentru probiotice, efectele lor fiind vizibile pana la nivelul intestinului gros.

Administrare:

Intretinere: cate 1-2 tablete/zi la masa cu 200ml de apa
Intensiv: cate 3 tablete de 1-2 ori/zi cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.



Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL