Antet
Continut


Stevia Indulcitor natural lichid 50 ml

Stevia Indulcitor natural lichid 50 ml

Marca: MedHerbs

 

 

Pret cu TVA: 64.26 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Stevia Indulcitor natural lichid 50 ml

Email Telefon

Stevia Indulcitor natural lichid 50 ml

Extract concentrat de Stevia.

Siropul de Stevia este o formă extrem de concentrată de lichid de Stevia, un îndulcitor natural fără calorii derivat din planta Stevia.

În urma unui proces îndelungat de fierbere, apa este scursă din lichidul brun printr-un proces special cu vacuum. Astfel, rezultă siropul, ceea ce reprezintă o calitate unică în toată Europa. Nu conţine calorii sau carbohidrati, și are un index glicemic 0. Potrivit pentru diabetici şi cei care urmează o dietă de slăbire. Excelent pentru gătit şi copt, în băuturi atât reci cât și calde. O picătură de sirop este egală cu 4 cuburi de zahăr.

Pe lângă utilizarea ca îndulcitor, siropul este, de asemenea potrivit pentru scopuri cosmetice, cum ar fi pentru tratamentul inflamaţiilor minore, mușcături de insecte, acnee, şi răni minore (care ajută la regenerare fără a lăsa cicatrici).

Pe lângă faptul că este un înlocuitor natural al zahărlui rafinat, stevia poate fi benefic și celor care au probleme cu nivelul de zahăr în sânge. Spre deosebire de zahărul rafinat, stevia nu crește nivelul de zahăr din sânge. Numeroase studii au demonstrat că stevia este promițător împotriva diabetului de tip 2, reglând insulina și reducând dependența de inslină. Alte studii au raportat că ar putea să aibe abilitatea de a reduce tensiunea arterială și a regla fncțiile pancreasului, astfel ajutând digestia și apetitul. Consmul regular al plantei reduce apetitul si pofta de dulce și de mâncăruri grăsoase. Mai mult, stevia de asemena are un efect antifungic, fiind foarte eficient împotriva infecțiilor fungice, chiar ar putea ajuta la vindecarea ciupercii la picior. Stevia este de asemenea ideală pentru cei care suferă de Candida deoarece nu hrănește ciupercile intestinle sau alte microorganisme. Are de asemenea proprietăți antibiotice astfel ajutând la tratarea leziunilor bacteriale din cavitatea bucală (carii, afecțiuni gingivale).

Beneficiile îndulcitorilor din Stevia sunt:

pot fi folosiți atât pentru gătit cât și pentru copt, pentru băuturi reci și calde
sunt îndulcitori naturali pe bază de plante
nu conțin nici o calorie (0 calorii)
își păstrează gustul până la 198 grade Celsius (unii îndulcitori artificiali iși pierd gustul de dulce la temperatura de 70-80 - grade Celsius, cum ar fi Aspartamul)
indicele lor glicemic este 0 (practic nu sunt absorbiți ci pur și simplu trec prin corp)
suferinzii de diabet sau cei care țin o dietă strictă pot consuma acești îndulcitori
nu dăunează danturii, mai degrabă ajută în prevenirea problemelor dentare. 
Stevia conține, de asemenea, o cantitate semnificativă de anumite vitamine și minerale (vitaminele A și C, zinc, rutină, magneziu, fier, etc).
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL