Antet
Continut


Sea Buckthorn Pure Special Oil 30 ml

Sea Buckthorn Pure Special Oil 30 ml

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 100.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Sea Buckthorn Pure Special Oil 30 ml

Email Telefon

Sea Buckthorn Pure Special Oil 30 ml

Ser de Catina alba pentru noapte, intens nutritiv si hidratant, inclusiv in cazul tenului cu nevoi particulare.

 

Avantaje:
  • contine ulei pur de Catina alba din sursa organica, obtinut prin presarea la rece a fructului intreg, procedeu fizic de extractie care permite pastrarea componentelor bioactive, fara a utiliza compusi chimici de sinteza (acestia fiind utilizati in extractia chimica)
  • prin presarea fructului intreg se obtine un ulei cu un profil deosebit al acizilor grasi, continand atat acid linoleic si linolenic (aflati in concentratie inalta la nivelul semintelor), cat si acid palmitic si acid palmitoleic (acid gras Omega-7 de la nivelul pulpei)
  • formula este imbogatit cu vitamina E (tocoferol), cu actiune antioxidanta pentru conservarea naturala a proprietatilor serului
  • sursa importanta de componente bioactive cu actiune sinergica: carotenoizi, fitosteroli, compusi triterpenici, tocoferoli si tocotrienoli
 

Uleiul de Catina alba este uleiul vegetal cu cea mai mare concentratie de Omega-7, factor esential in sustinerea proceselor de regenerare celulara si restructurare tisulara. Protejeaza fibrele de colagen, reducand distructia cauzata de inaintarea in varsta si de actiunea radiatiilor UV. Proprietatile regenerative il recomanda pentru favorizarea epitelizarii normale, dar si pentru reducerea aspectului vergeturilor.

Produsul contribuie la diminuarea aspectului ridurilor si al liniilor fine prin stimularea sintezei colagenice si cresterea ratei de inlocuire a celulelor epidermice (creste turn-over-ul celular), exercita efect intens nutritiv si contribuie la mentinerea unei hidratari optime a pielii.

Sea Buckthorn Pure Special Oil ofera protectie tenului, reducand efectele nocive ale radiatiilor UV (degradarea colagenului si a elastinei, pigmentarea) si contribuie la calmarea pielii, prin reducerea stresului oxidativ. De asemenea, favorizeaza reglarea secretiei de sebum, reducand productia excesiva, inclusiv cea cauzata de excesul de androgeni. Asigura si hidratarea optima a unghiilor si cuticulelor si contribuie la redobandirea sanatatii acestora prin efect reparator.

 

Utilizare:

 

Se aplica pe fata, corp, par, scalp, unghii si/sau cuticule dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil. Ca ser, se utilizeaza aplicand cateva picaturi pe tenul curat si uscat, masand pana la absorbtie completa. Pentru ingrijirea parului se aplica pe lungimea firului de par insistand pe varfuri.
Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea imediat dupa dus, cand capacitatea de absorbtie a pielii este maxima.
Se poate utiliza ca atare sau impreuna cu alte uleiuri, unturi sau pudre de argila, pentru obtinerea formulelor personalizate pentru ingrijire si infrumusetare: creme, masti, lotiuni, uleiuri pentru curatarea tenului, corp sau masaj.

Expunerea la temperaturi scazute determina solidifierea uleiului. Uleiul se regaseste in stare sa pura, nediluata si ca atare poate pata pielea, hainele sau suprafetele cu care intra in contact. A se aplica uniform.

 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL