Antet
Continut


Relaxing Body Oil With Lavander 118 ml

Relaxing Body Oil With Lavander 118 ml

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 84.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Relaxing Body Oil With Lavander 118 ml

Email Telefon

Relaxing Body Oil With Lavander 118 ml

Ulei calmant de Lavanda, in baza de ulei de Susan si scualan din ulei de Masline, ce ofera momente de rasfat pentru pielea obosita, uscata sau deshidratata, cu aspect tern.

Avantaje:
  • Contine ulei de Lavanda, recunoscut pentru efectele sale calmante si relaxante, fiind utilizat adesea in aromaterapie pentru calmarea stresului, a anxietatii si a insomniei
  • Bogat in acid linoleic si oleic, uleiul de Susan oferă penetrabilitate crescuta si hidratare profunda
  • Sursa bogata de antioxidanti (vitamina E, sesamina si sesamolina (din uleiul de Susan), pentru protectie cutanata optima
  • Contine Scualan – extract standartizat din ulei de Masline – ce confera formulei o capacitate de hidratare exceptionala
  • Adaos de Ylang ylang, sub forma de ulei esential de Ylang ylang III – fractia cea mai bogata in sesquiterpene – pentru potentarea efectelor calmante, fiind si un eficient antiseboreic
Relaxing Body Oil with Lavander contribuie la mentinerea hidratarii optime a pielii prin îmbunatatirea functiei de bariera a epidermei.
Uleiul de Susan, prin continutul sau in sesamol, uleiul de Lavanda si cel de Portocala dulce, actioneaza sinergic contribuind la reducerea aspectului ridurilor si a liniilor fine, avand efect antiaging.
Formula special conceputa, stimuleaza regenerarea cutanata prin cresterea ratei de inlocuire a celulelor epidermice (creste turn-over-ul celular), stimuleaza procesele reparatorii de la nivel cutanat, promovand reepitelizarea normala.
Uleiul de Lavanda este cunoscut si pentru proprietatile antimicrobiene, datorate in special continutului in derivati terpenici.
Datorita adaosului de scualan, produsul reface filmul lipidic de la suprafata pielii in cazul tenului uscat, afectat sever de deshidratare, sau in cazul celui matur, protejandu-l de actiunea nociva a radicalilor liberi si a factorilor de mediu.
Uleiul de Susan are factor de protectie solara natural, contribuind astfel la reducerea fotoimbatranirii.
Produsul contribuie la reglarea secretiei de sebum, favorizand fluidificarea acestuia, reducand obturarea porilor si formarea comedoanelor, avand efect calmant asupra pielii.
De asemenea stimuleaza procesele de detoxifiere cutanata, avand efect delicat de purificare, contribuind la indepartarea delicata a excesului de sebum si a impuritatilor.
Utilizare:
Se aplica o cantitate mica pe pielea umeda, masandu-se pana la absorbtie completa.
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL