Antet
Continut


Periuta de dinti Nano Argint

Periuta de dinti Nano Argint

 

 

Pret cu TVA: 17.85 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Periuta de dinti Nano Argint

Email Telefon

Periuta de dinti Nano Argint

Periuța de dinți de ultimă generație, care combină argintul și nano-tehnologia pentru a elimina 99,9% din bacteriile situate pe periuța de dinți, este acum disponibilă consumatorilor români. Această nouă tehnologie vine la un preț accesibil, în conformitate cu majoritatea celorlaltor periuțe de calitate superioară. Până acum, aceste periuțe au fost disponibile doar în Statele Unite, Australia, Japonia, Singapore și Germania.

Argint, un purificator tradițional

Argintul a fost folosit ca un sigur, non-toxic, antibacterial natural în medicină de mulți ani, de exemplu în tratamentul arsurilor și rănilor. Într-o lume tot mai mult amenințată de răspândirea virusului și a bolii, argintul este din ce în ce mai căutat pentru proprietățile sale bactericide și utilizat în tratamentele diferitelor condiții, de la arsuri grave la prevenirea infecției.

Deși importanța argintului ca bactericid a fost documentată doar la sfârșitul anilor 1800, utilizarea sa în purificare a fost cunoscută de-a lungul veacurilor. Arhivele timpurii arată că fenicienii, de exemplu, foloseau vase de argint pentru a păstra apa, vinul și oțetul, pur, în timpul călătoriilor lungi. În America, cercetașii care se mutau spre Occident puneau monede de argint și cupru în butoaie de apă pentru a o păstra curată.

De fapt, "născut cu o lingură de argint în gură" nu este o referință la avere, ci la sănătate. În secolul al 18-lea, copii care au fost hrăniți cu linguri de argint au fost mai sănătoși decât cei hrăniți cu linguri din alte metale.

Acest purificator tradițional a fost combinat cu nano tehnologie pentru a produce periuța de dinți Mouth Watchers care poate oferi acum utilizatorilor un nivel suplimentar de beneficii asupra sănătății, precum și periaj superior.

Cum funcționează?

Materialul perilor conține particule microscopice (nano) de argint care sunt încorporate în peri. Activitatea antibacteriană a argintului este mult îmbunătățită prin reducerea dimensiunii particulelor de argint în raport cu suprafața de peri. Studiile Microbiologice arată că efectul este de a reduce sarcina bacteriană la următoarea periere și a reduce astfel contaminarea încrucișată și re-infectarea, adică perii sunt mai curați. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care sunt predispuse la infecții bucale sau a căror sănătate orală a fost compromisă din cauza bolii sau ale efectelor secundare ale unor medicamente. Efectul de curățare ale perilor mai lungi permite accesul la linia gingiei. Peria nu aplică argint pe gingii sau în cavitatea bucală, deoarece acesta este încorporat în materialul perilor. Scopul este o perie mai curată și nu aplicarea locală de argint.

Construcție dublă a perilor

Periuța de dinti Mouth Watchers elimină 99,9% din bacteriile aflate pe periuța de dinți în doar 6 ore, prin tehnologia nano cu argint. Acest lucru îmbunătățește sănătatea orală și sistemică prin oprirea reintroducerii bacteriilor dăunătoare în gură și corp. Folosirea perilor de tip ață dentară oferă o performanță de curățare superioară nemaivăzută până acum, prin utilizarea perilor unici de construcție dublă. Această tehnologie patentată cu o dublă nivelare a perilor, oferă un sistem cu grosimea de 1 micrometru la vârfuri (un fir de păr uman este de 100 micrometri în diametru), astfel permițând accesul de a curăța urmele alimentare și plăcile dentare chiar și în regiuni mai dificile, zone în care periuțe de dinți tradiționale nu ar putea să ajungă (de exemplu, regiunea fosa în care apar 90% din carii sau zona critică a liniei gingivale). Folosirea perilor este, de asemenea, excelentă pentru curățarea dinților cu aparate dentare, coroane și știfturi.

Caracteristici cheie:

Peri scurți - curățarea suprafeței dintelui
Peri lungi - accesul între dinți și în linia gingiei
Acțiunea antibacteriană naturală a argintului menține perii curați între perieri.
Mâner comod de prindere
Capete de perie de dimensiuni pentru copii și adulți
Disponibilă doar în format cu peri moi pentru a încuraja o tehnică bună de periaj
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL