Antet
Continut


Omega 3 Forte - Ulei de peste natural 1200 mg. (90 capsule)

Omega 3 Forte - Ulei de peste natural 1200 mg. (90 capsule)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 59.50 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Omega 3 Forte - Ulei de peste natural 1200 mg. (90 capsule)

Email Telefon

Omega 3 Forte - Ulei de peste natural 1200 mg. (90 capsule)

Stimulează metabolismul și activitatea funcțională a sistemului nervos.

Conform unui studiu publicat în Statele Unite ale Americii, suplimentele nutriţionale care conţin acizi graşi Omega 3, ajută la combaterea simptomelor pentru dureri de spate şi de gât.

Persoanelor care prezentau simptomele mai sus amintite (250 de persoane) li s-a impus să consume zilnic supliment nutriţional sub forme de capsule cu un conţinut de 1200 mg acid gras Omega 3. Fiecare participant a fost supus unui examen neurologic, în urma căruia s-a constatat că, aceste persoane prezintă simptome care nu pot fi vindecate prin intervenţie chirurgicală sau printr-un tratament obişnuit.

După o lună, rezultatele au fost evaluate cu ajutorul chestionarelor, şi s-a ajuns la următoarea concluzie:

78% dintre persoane au consumat – conform prescripţiilor – zilnic 1200 mg acid gras Omega 3, iar 22% dintre ele au dublat această doză.
60% dintre persoane au declarat că au constatat o ameliorare pronunţată în combaterea durerilor de spate şi de gât, mai mult, la 60% dintre ele durerile de articulaţii au dispărut.
80% dintre persoane au declarat că sunt mulţumite cu ameliorarea obţinută, şi 88% dintre ele că au de gând să continue consumarea suplimentului nutriţional chiar şi după perioada de testare.
Pe durata consumării suplimentelor nutriţionale, nu s-au constatat efecte secundare.

Pentru a funcţiona, creierul nostru are nevoie de o substanţă - acidul docoso-hexa enoic (DHA), care se gaseste în grasimile tip omega 3, stimulatoare ale proceselor cerebrale.

Uleiul de pește are în compoziție acizi grași nesaturați cu lanțuri lungi de atom de carbon, cei mai importanți fiind acidul eicoso-penta-enoic și acidul docoso-hexa-enoic care sunt implicați în sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice. Prostaglandinele sunt implicate în răspunsul imun, funcționarea corespunzătoare a aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului și al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitara scăzând astfel riscul de arteroscleroză, hipertensiune arterială și infarct de miocard. Deoarece reduc vâscuozitatea sângelui, contribuie la îmbunătățirea condițiilor de circulație sanguină, crescând aportul de oxigen al ţesuturilor.

Omega 3 scade tensiunea arterială, stimulează regenerarea ţesuturilor, previne apariţia bolilor astmatice la copii și adulţi, are acţiune antiinflamatorie şi antioxidantă, adaptogenă, vitaminizantă.

Este cunoscut faptul că, la diabetici, riscul apariției bolilor cardiovasculare este de cinci ori mai mare. La eschimoși se constată un nivel scăzut al lipidelor în sânge și o toleranță normală la glucoză. În condițiile unui consum crescut de glucide (obișnuit în țările occidentale), nivelul lipidelor din sânge crește iar toleranța la glucoză scade, favorizând astfel apariția diabetului.

Cercetările efectuate pe animale de către medicul american David P. Rose au arătat că acizii Omega 3 pot preveni cancerul la sân (care manifestă o frecvență extrem de scăzută la eschimoși), precum și pe cel de colon (intestin gros).

Acizii grași Omega 3 acționează și asupra sistemului imunitar, crescând rezistența la infecții. Se mai pot recomanda și în unele boli ale sistemului nervos (scleroza în plăci). Administrarea uleiului de pește s-a dovedit a fi utilă și în protejarea pielii. Concentrația cea mai mare în acizi grași nesaturați Omega 3 o au somonul și heringul.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL