Antet
Continut


Multivitamina Mega 1 (120 comprimate)

Multivitamina Mega 1 (120 comprimate)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 134.47 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Multivitamina Mega 1 (120 comprimate)

Email Telefon

Multivitamina Mega 1 (120 comprimate)

Un comprimat conţine toate vitaminele şi mineralele necesare, în cantitatea minimă, de care are nevoie organismul tuturor.

Ingrediente: sucroză (îndulcitor), vitamina C (acid ascorbic, hidroxipropilmetilceluloza), oxid de magneziu, fosfat dicalcic (hidroxipropil-metilceluloza), celuloză microcristalină (agent de încărcare), D-pantotenat de calciu, Vitamina E (dl-alfa acetat de tocoferil, gelatina, benzoat de sodiu, acid sorbic), carbonat de calciu (amidon modificat), nicotinamida, PABA/acid para aminobenzoic, bitartrat de colina, vitamina B1 (mononitrat de tiamina, carboximetilceluloza de sodiu reticulata), fumarat feros (amidon modificat), carboximetilceluloza de sodiu reticulata (agent de încărcare), sulfat de mangan, vitamina B2 (riboflavina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina, hidroxipropil-metilceluloză), dioxid de titan (colorant), oxid de zinc, acetat de retinil, hidroxipropilmetilceluloză (agent de încărcare), dioxid de siliciu, inozitol, stearat de magneziu (agent antiaglomerant), polietilenglicol și polidextroză (agenți de îngroșare), oxid de cupru, biotina(D-biotina 1%, carbonat de calciu), vitamina B12 (ciancobalamină), acid folic 10% (maltodextrină, hidroxipropilmetilceluloză), vitamina D3 (maltodextrina, amidon modificat, amidon farmaceutic, ulei de floarea soarelui, guma arabica, fosfat de calciu, colecalciferol, butilhidroxi-toluen), polivinilalcool si talc (agenți de îngroșare), clorura de crom hexahidrata, iodură de potasiu, molibdat de sodiu dihidrat, selenat de sodiu).

Doza recomandată: 1 comprimat pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL