Antet
Continut


Magneziu 200 mg. (250 capsule)

Magneziu 200 mg. (250 capsule)

Marca: Swanson

 

 

Pret cu TVA: 70.21 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Magneziu 200 mg. (250 capsule)

Email Telefon

Magneziu 200 mg. (250 capsule)

Magneziul este al patrulea dintre cele mai abundente minerale din organism și este esențial pentru sănătate, fiind necesar pentru mai mult de 300 de reacții biochimice din corpul uman.

Magneziul ajută la funcționarea normală a mușchilor și a nervilor, păstrează constant ritmul cardiac, susține sistemul imunitar și rezistența oaselor. De asemenea, el ajută la reglarea nivelului de zahăr în sânge și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, și este implicat în metabolismul energetic și în sinteza proteinelor. În ultima perioadă există un interes științific tot mai mare pentru rolul magneziului în prevenirea și tratamentul diabetului, hipertensiunii și bolilor cardiovasculare.

Alte ingrediente: făină de orez, gelatină, stearat de magneziu.

Doza zilnică recomandată: 2 capsule. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, ferit de caldură umiditate și lumină excesivă. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL