Antet
Continut


Maca 500 mg. (90 capsule vegetale)

Maca 500 mg. (90 capsule vegetale)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 79.73 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Maca 500 mg. (90 capsule vegetale)

Email Telefon

Maca 500 mg. (90 capsule vegetale)

Este un afrodiziac puternic atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Se pare că Maca ajută sistemul endocrin şi favorizează producerea naturală de către ovare şi alte glande endocrine (suprarenale, pancreas, tiroidă) a hormonilor necesari, contribuind la obţinerea unui echilibru funcţional al organismului.

Cercetările recente au arătat că alcaloizii din rădăcină exercită un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producând astfel un plus de energie si vitalitate. Aceste proprietăţi fac din Maca un supliment ideal pentru studenţi, oameni de afaceri, scriitori, sportivi.  

Maca nu conţine agenţi excitanţi, ci oferă avantaje numai datorită conţinutului sau bogat de aminoacizi, acizi graşi, vitamine și minerale. 

Maca este eficace în reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele şi instabilitatea emoţională. Ca un exemplu, multe femei observă o îmbunătăţire după numai o săptămână de folosire a plantei Maca. 

Nu conține agenți excitanți, ci oferă avantaje numai datorită conținutului său bogat de aminoacizi, acizi grași, vitamine și minerale.

O particularitate a rădăcinii Maca este valoarea sa nutritivă foarte concentrată şi complexă. Ea conţine toate elementele vitale: proteine, carbohidraţi, minerale, aminoacizi esenţiali, acizi graşi şi vitamine şi reprezintă un izvor de energie de înaltă valoare. Are un procent înalt de proteine preţioase şi dispune de toţi aminoacizii esenţiali. Altfel spus, e bogată în carbohidraţi, în principal fructoză, dar şi glucoză şi vitamine cum ar fi: vitamina A (retinol), vitamina B1 (tiamina), B2 (riboflavina), B3 (niacina), B12, vitamina C (acid ascorbic), vitamina D şi vitamina E. Pe de altă parte, Maca are un conţinut înalt de minerale cum ar fi: calciu, magneziu, iod, fier, zinc, siliciu, potasiu, sodiu, cupru, magneziu şi fosfor.

Ingrediente: pulbere din rădăcină de Maca (Lepidium meyenii), capsula: hidroxipropilmetilceluloză.

Doza zilnică recomandată: cate 1 capsulă de 1-3 ori/zi sau conform recomandării consultantului de specialitate. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă. 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL