Antet
Continut


Grapeseed Pure Oil 473 ml

Grapeseed Pure Oil 473 ml

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 66.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Grapeseed Pure Oil 473 ml

Email Telefon

Grapeseed Pure Oil 473 ml

Ulei din samburi de Struguri pentru restabilirea nivelului optim de hidratare, reglarea secretiei de sebum si imbunatatirea tonusului cutanat.

 

Avantaje:
  • Contine ulei pur din samburi de Struguri, din sursa organica, obtinut prin presare la rece, procedeu fizic de extractie care permite pastrarea componentelor bioactive, fara a utiliza compusi chimici de sinteza (acestia fiind utilizati in extractia chimica)
  • Formula este imbogatita cu vitamina E (tocoferol), cu actiune antioxidanta pentru conservarea naturala a proprietatilor uleiului
  • Sursa importanta de acid linoleic, compusi fenolici, steroli, tocoferoli si tocotrienoli, cu proprietati dermatocosmetice superioare

Grapeseed Pure Oil este recomandat pentru curatarea delicata a pielii contribuind la conservarea peliculei hidrolipidice prezenta in mod natural la suprafata acesteia. Fluidizeaza, regleaza secretia si favorizeaza eliminarea sebumului reducand astfel riscul dezvoltarii imperfectiunilor, sustine restabilirea si mentinerea gradului optim de hidratare al pielii, fara a incarca si exercita efect antiaging prin continutul bogat in antioxidanti.

Produsul contribuie la calmarea pielii prin reducerea stresului oxidativ si o protejeaza de actiunea nociva a factorilor de mediu, reducand inclusiv efectele nocive ale radiatiilor UV: pigmentare, degradarea colagenului si a elastinei. De asemenea, ofera suport nutritiv si contribuie la uniformizarea pigmentarii cutanate si la cresterea luminozitatii pielii. Confera elasticitate, netezime si stralucire parului, prin hidratarea firului de par si netezirea cuticulelor (cuticulele sunt celule aplatizate de la suprafata firului de par, cu aspect si dispunere similara solzilor, care permit absorbtia componentelor bioactive.

In urma actiunii factorilor de mediu si a tratamentelor chimice isi pot pierde coeziunea si se pot detasa unele de altele, rezultand un aspect tern si o textura aspra). Prin hidratarea optima, uleiul ofera efect protector pentru imbunatatirea tonusului cutanat la nivelul mainilor afectate de factorii de mediu. Gratie proprietatilor dermatocosmetice superioare poate fi folosit ca tratament pentru unghii si cuticule.

 
Utilizare:
 
Se aplica pe fata, corp, scalp, par, unghii si/sau cuticule dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil. Este adecvat pentru toate tipurile de piele, ideal pentru pielea matura si pentru pielea foarte uscata.
Se poate utiliza ca atare sau ca baza pentru formule personalizate destinate curatarii si ingrijirii pielii: lotiuni, creme, uleiuri de corp, pentru masaj sau pentru aromaterapie.
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL