Antet
Continut


Complex cardiolic pentru inima (60 capsule gelatinoase)

Complex cardiolic pentru inima (60 capsule gelatinoase)

Marca: Vitaking

 

 

Pret cu TVA: 86.87 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Complex cardiolic pentru inima (60 capsule gelatinoase)

Email Telefon

Complex cardiolic pentru inima (60 capsule gelatinoase)

Este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținerea sănătății inimii și a sistemului sanguin. Fiecare capsulă Cardiolic conține în cantități mari Omega3, Coenzima Q10, extract de usturoi fără miros și L-Carnitină.

Omega 3 – un antioxidant puternic. Cercetătorii au demonstrat că grăsimile Omega-3 din suplimente de ulei de peşte scad în mod eficient nivelurile de molecule de adeziune care circulă în vasele de sânge astfel reducând riscul de ateroscleroză și contracarând acţiunea pro-carcinogenică.

Coenzima Q10 – vitală pentru inimă. Coenzima Q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată. Pe măsură ce îmbătrânim producția naturală a coenzimei Q10 scade din ce în ce mai mult, mai ales la nivelul inimii. CoQ10 ajută şi protejează inima în multe moduri, inclusiv participând la reducerea tensiunii arteriale înalte și prevenirea oxidării colesterolului LDL. Eficacitatea și siguranța CoQ10 în tratamentul insuficienţei cardiace congestive a fost bine stabilită prin numeroase studii. Un studiu recent a constatat, de asemenea, că această coenzimă poate mări șansele de supraviețuire după un stop cardiac și preveni alte atacuri ulterioare.

Extract de usturoi – menține o inimă sănătoasă. Un nou studiu din China, Universitatea de Medicină din Taiwan, a constatat că uleiul de usturoi previne cardiomiopatia, cel mai frecvent tip de bolă cardiacă responsabilă pentru decesele legate de diabetul zaharat, şi poate ajuta la prevenirea bolilor de inimă chiar nepermițând formarea acestora niciodată.

L-Carnitina – un ajutor în sănătatea cardiacă și recuperarea după efort. Această ajută la îmbunătăţirea utilizării oxigenului la pacienții bolnavi de inimă și îmbunătățește performanțele atletice și rezistența. Poate proteja împotriva bolii Alzheimer, sau încetini evoluţia acesteia. Efectul L-Carnitinei este simţit la pacienții bolnavi de inimă care fac exerciții fizice şi suferă de dureri la nivelul pieptului.

Ingrediente: ulei de peşte, gelatina, ulei de soia (emulgator), glicerina, coenzima Q10, apă, L-carnitină, ulei de usturoi (Allium sativum).

Doza zilnică recomandată: o capsulă în timpul mesei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL