Antet
Continut


Cellusolve Plus Body Lotion 142 gr.

Cellusolve Plus Body Lotion 142 gr.

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 135.01 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Cellusolve Plus Body Lotion 142 gr.

Email Telefon

Cellusolve Plus Body Lotion 142 gr.

Crema anticelulitica, cu efect intens de netezire.

 

Avantaje:
  • contine extract de Guarana bogat in cafeina, asociat cu fosfatidilcolina si acid deoxicolic, pentru actiune sinergica si cresterea penetrabilitatii cutanate, si fitoextracte cu actiune reparatorie intensa la nivelul dermului: extract de Lamaie (sursa importanta de hesperidina), Iedera si Ghimpe
  • contine de asemenea ingrediente pentru remodelare corporala si cresterea fermitatii pielii: hidroxiprolina, extract din Alga marina bruna (sursa bogata in fucoidani) si extract din Sangele dragonului
  • formula este imbogatita cu niacinamida, mentol si uleiuri pretioase de Scortisoara de China si Nucsoara, pentru efect calmant, si echilibrata datorita Aloei, alantoinei si MSM-ului
  • flaconul este prevazut cu pompa speciala pentru dozare facila si pentru mentinerea proprietatilor produsului (nu permite oxidarea)
 
CelluSolve Plus Body Lotion accelereaza lipoliza (arderile lipidice), reducand incarcarea excesiva cu grasimi a adipocitelor.

Produsul contribuie la mentinerea unui grad optim de hidratare a straturilor superficiale ale epidermei, asigurand astfel imbunatatirea texturii si a fermitatii cutanate si conferind un aspect global mai neted prin imbunatatirea arhitecturii retelei alcatuita din fibre de colagen si elastina, reducerea degradarii si stimularea proceselor de sinteza la acest nivel.

CelluSolve Plus Body Lotion reduce stresul oxidativ si fenomenele alergice care faciliteaza initierea si progresia celulitei, penetreaza si indeparteaza celulele moarte, actioneaza asupra productiei de colagen, prevenind si ameliorand celulita, vergeturile si depunerile de grasime. Imbunatateste tonusul cutanat si contribuie la mentinerea integritatii si arhitecturii normale a pielii prin efectul de inhibare a hialuronidazei si elastazei (enzime care degradeaza componente esentiale ale unor tesuturi ale organismului si ale unor retele proteice de la suprafata acestuia). De asemenea, faciliteaza eliminarea apei acumulate in exces in tesuturi si reduce actiunea negativa a radicalilor liberi prin efect antioxidant.

 

Utilizare:

 

Se aplica de 2 ori/zi in zona soldurilor, feselor si a coapselor. Se maseaza energic, cu miscari circulare timp de minim 3 minute, pana se absoarbe complet.

In urma utilizarii este posbil sa apara un usor disconfort si eritem local. Aceste fenomene sunt normale, au caracter temporar si se datoreaza activarii circulatiei locale de catre ingredientele continute.

Cremele Life-flo® contin ingrediente naturale. Pe parcursul depozitarii este posibil sa apara modificari ale omogenitatii acestora, fara afectarea profilului de siguranta sau a eficientei produsului.

 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL