Antet
Continut


Avocado Pure Oil 473 ml

Avocado Pure Oil 473 ml

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 112.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Avocado Pure Oil 473 ml

Email Telefon

Avocado Pure Oil 473 ml

Ulei de Avocado intens hidratant, pentru regenerare cutanata.

Avantaje:
  • Contine ulei pur de Avocado, obtinut prin presare la rece, procedeu fizic de extractie care permite pastrarea componentelor bioactive, fara a utiliza compusi chimici de sinteza (acestia fiind utilizati in extractia chimica)
  • Formula este imbogatita cu vitamina E (tocoferol), cu actiune antioxidanta pentru conservarea naturala a proprietatilor uleiului
  • Sursa importanta de acid oleic, palmitic, linoleic, fitosteroli, compusi polifenolici si carotenoizi cu rol protector si antiaging
 

Avocado Pure Oil este eficient pentru curatarea delicata a pielii, conservand pelicula hidrolipidica prezenta in mod natural la suprafata acesteia.

Produsul contribuie la hidratarea intensa prin efect puternic emolient si stimuleaza procesele de regenerare si restructurare tisulara, asigurand penetrabilitate cutanata profunda.
Exercita efect antioxidant si protejeaza pielea, reducand imbatranirea prematura a acesteia contribuind la reducerea efectelor negative ale radiatiilor UV: pigmentare, degradarea colagenului si a elastinei.

Avocado Pure Oil are efect calmant asupra pielii, confera parului elasticitate, netezime si stralucire, prin hidratarea firului de par si netezirea cuticulelor (celule aplatizate de la suprafata firului de par, cu aspect si dispunere similara solzilor, care permit absorbtia componentelor bioactive. In urma actiunii factorilor de mediu si a tratamentelor chimice acestea isi pot pierde coeziunea si se pot detasa unele de altele, rezultand un aspect tern si o textura aspra).
Gratie actiunii intens nutritive, dar si efectului reparator se poate utiliza ca ulei pentru maini, inclusiv in cazul pielii mature sau a pielii iritate si afectata sever de deshidratare.

Asigura elasticitate si hidratarea optima a unghiilor si cuticulelor, imbunatatind aspectul si rezistenta acestora.

 
 
Utilizare:
 
Se aplica pe fata, corp, scalp, par, unghii si/sau cuticule dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil.
Se poate utiliza ca atare sau ca baza pentru formule personalizate destinate curatarii si ingrijirii pielii: lotiuni, creme, uleiuri de corp, pentru masaj sau pentru aromaterapie.
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL