Antet
Continut


Argan Pure Special Oil 118 ml

Argan Pure Special Oil 118 ml

Marca: Life-flo

 

 

Pret cu TVA: 165.01 Lei

Comanda acest produs

Comanda fara cont - Argan Pure Special Oil 118 ml

Email Telefon

Argan Pure Special Oil 118 ml

Ser de Argan cu efect nutritiv, intens hidratant si antiaging.

 

Avantaje:
  • Contine ulei pur de Argan, din sursa organica, obtinut prin presare la rece, procedeu fizic de extractie care permite pastrarea componentelor bioactive, fara a utiliza compusi chimici de sinteza (acestia fiind utilizati in extractia chimica)
  • Formula este  imbogatita cu vitamina E (tocoferol), cu actiune antioxidanta pentru conservarea naturala a proprietatilor serului
  • Sursa excelenta de acid ferulic, component bioactiv inovator cu efect antiaging
  • Contine ulei cu profil echilibrat al acizilor grasi: raport optim intre acidul oleic si linoleic.
 

Supranumit "aurul marocan”, uleiul de Argan reprezinta un meganutrient pentru piele si par, utilizat in mod traditional pentru reducerea efectelor imbatranirii.

Argan Pure Special Oil faciliteaza mentinerea nivelului optim de hidratare a pielii, imbunatatind functia de bariera a epidermei si contribuie la cresterea luminozitatii pielii si la reducerea pigmentarii.
Exercita efect antioxidant si protejeaza pielea prin reducerea efectelor negative ale radicalilor liberi. Atenueaza actiunea nociva a radiatiilor UV, reducand semnele fotoimbatranirii: pigmentare, degradarea colagenului si a elastinei.
Produsul contribuie la reducerea aspectului ridurilor si al liniilor fine prin sustinerea sintezei de colagen si a productiei de ceramide (lipide complexe esentiale pentru mentinerea coeziunii celulare si a hidratarii la nivel epidermic).
Actioneaza delicat prin reglarea secretiei de sebum si reducerea nivelului de stres oxidativ de la nivelul pielii.
Argan Pure Special Oil confera elasticitate, netezime si stralucire parului. Ofera luciu fara a incarca si imbunatateste textura acestuia prin hidratarea firului de par si netezirea cuticulelor afectate de actiunea factorilor de mediu si a tratamentelor chimice (cuticulele sunt celule aplatizate, cu aspect si dispunere similara solzilor, care permit absorbtia componentelor bioactive la nivelul parului).
De asemenea, contribuie la hidratarea optima a unghiilor si cuticulelor, favorizand mentinerea integritatii si elasticitatii acestora.

 

Utilizare:

 

Se aplica direct pe fata, corp, par, scalp, unghii si/sau cuticule dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil. Ca ser, se utilizeaza aplicand cateva picaturi pe tenul curat si uscat, masand pana la absorbtia completa. Pentru ingrijirea parului se aplica pe lungimea firului de par insistand pe varfuri.
Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea imediat dupa dus, cand capacitatea de absorbtie a pielii este maxima.

Se poate utiliza ca atare sau impreuna cu alte uleiuri, unturi sau pudre de argila, pentru obtinerea formulelor personalizate pentru ingrijire si infrumusetare: creme, masti, lotiuni, uleiuri pentru curatarea tenului, corp sau masaj.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Subsol
Website administrat de S.C. ETNOCULTURA S.R.L., CIF: RO41212930, Reg.Com: J03/1603/2019
     SAL      SOL